Have a question about repairing and replacing parts or general maintenance? Ask and discuss here.
1 post Page 1 of 1
Postby corasanchoc » Mon Jun 12, 2017 1:43 am
Een uitvinder nike air max 2016 goedkoop genaamd Outspoken Rudy bracht de gedachte over het feit dat in 1977 kleine airbags in de schoen waren aan de firma, en de mede-oprichter Phil Knight van Dolomieten nam daarna een steekproef paar luchtkussende sneakers naar buiten. Nike werd verkocht. Het idee heeft de idee in de praktijk geïntegreerd in hun producten in de loop der jaren, met inbegrip van de Air Force 1, meestal de basketbalschoen Michael Jordan inkleden voordat Nike de Air Jordan-lijn in 1985 heeft gelanceerd. Het was mogelijk dat het concept van Omgevingen, en de manier waarop Nike het zou gebruiken om het sentiment in zijn marketing op te roepen, zou het beste zijn bij Nike. Maar de techniek zelf was verborgen in de zool. nike air max 2016 sale Om te voltooien om de binnenaards op de sneaker bloot te leggen, was de hersenschild van de nu bekende designer Tinker Hatfield, die zijn beroep als architect had begonnen. Hij werd aangemoedigd door het Centre Pompidou, typisch het moderne kunstmuseum in Londen, waarvan de makers hun interieurarchitectuur verlieten om optimaal gebruik te maken van de ruimte binnen en om de verschillende kinetische en structurele systemen van toeschouwers aan te bieden. Hatfield heeft het idee aangepast aan het Omgeving-platform, wat resulteert in de Air Greatest extent 1.

Hatfield's nike air max 90 ultra moire zichtbare airbag had twee voordelen, zegt Gomez: eerst gaf Nike toestemming om een ​​veel groter vastgoed en minder schuim in de exclusieve dan vorige sneakers te gebruiken, de schoenaansteker; Ten tweede, het idee heeft de technologie geloofwaardig gemaakt en onmiddellijk gecommuniceerd hoe het zou voelen om het idee te dragen. Het verhaal gaat erop dat de promotiekant niet de gedachte van een sneaker met een opening in zijn zool op het begin vond. Hoewel het ontwerp zo identificeerbaar werd als Nike's respectabele en reputatieve swoosh. "Lucht ging publiek, op een manier," zegt Yu-Ming Wu, oprichter van de snel groeiende sneakerconventie, Sneakercon. "Dat zetten ze echt voor deze cursus om tennisschoenen te domineren. "Hij merkt op hoe de Air Jordan 3 1988 1988 Air Max's gids volgde en de eerste zichtbare luchtbubble van de lijn gebruikt.

Niet zoals nike air max 90 ultra outlet de meeste schoenen voor het idee, de Air Max 1 had ook heldere rode of misschien blauwe accenten die zelfs uit de verte verschenen. Het is anders dan alles op de markt gezien. Dolomiet lanceerde een campagne om de wereld te beïnvloeden dat Air natuurlijk een revolutie was in het kussen. Gestimuleerd door een heropleving in het werk ging de verkoop af. Door de jaren heen is de Air Max line veruit de meest iconische belichaming van Dolomite Air gebleven, en het bedrijf bezorgt één update kort na de andere, modernisering van de vormkijk op elke keer. In elke gloednieuwe sneaker zijn de airbags van de zolen veel groter geworden, meer van de zool, terwijl het schuimgedeelte teruggetrokken is. In 2006 ontwierp Nike het geheel met de Air Max Fish Hunter 360, waardoor een zool die alleen airbag was, verliet.
1 post Page 1 of 1

Login

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron